Fontys Venlo student?

Het internet heeft een enorme impact gehad op een aantal industrieën, maar een van de meest bloeiende sectoren is gokkast spelen. Een snelle zoekopdracht levert tonnen aanbiedingen van over de hele wereld op, en het is nog gemakkelijker om van veilig gokken te genieten. Voorbij zijn de dagen dat je naar een gewoon casino kwam voor een avond vol plezier en entertainment – nu kun je dezelfde sensatie ervaren vanuit het comfort van je eigen huis. Stop met ontspannen naast niets doen! Schakel alles hier en nu met el torero spielautomat kostenlos! Wacht nooit een extra!

14 juli 2016

Ben jij student of medewerker aan de Fontys International Campus Venlo? Dan hebben we ook dit jaar weer goed nieuws voor je! Fontys en Wild Kingdom Festival hebben namelijk weer een samenwerking op poten gezet, wat er onder andere voor zorgt dat je €5,- korting krijgt als Fontysstudent of -medewerker. In plaats van het reguliere tarief van €24,99, betaal je dus maar €19,99.


Wat moet je hiervoor doen? Niet zoveel hoor. Stuur uiterlijk 27 augustus een mail naar [email protected] met je fontys mailadres, met als onderwerp ‘Tickets Wild Kingdom Fontys Venlo’. Geef in de mail aan of je één of twee tickets zou willen en vervolgens krijg jij vóór 30 augustus een code verzonden waarmee jij je ticket(s) kunt verzilveren!

Terug naar nieuws