FAQ Kingdom Festival

Het internet heeft een enorme impact gehad op een aantal industrieën, maar een van de meest bloeiende sectoren is gokkast spelen. Een snelle zoekopdracht levert tonnen aanbiedingen van over de hele wereld op, en het is nog gemakkelijker om van veilig gokken te genieten. Voorbij zijn de dagen dat je naar een gewoon casino kwam voor een avond vol plezier en entertainment – nu kun je dezelfde sensatie ervaren vanuit het comfort van je eigen huis. Stop met zitten en niets doen! Verander elk klein ding dat aanwezig is, samen met el torero app! Stel het niet uit de tweede!

Hieronder vindt u de antwoorden op de meeste vragen.
Klik op de vraag van uw keuze om het bijbehorende antwoord te tonen.

Waar en wanneer wordt Wild Kingdom: Outdoor Festival georganiseerd?
Op 3 september op het ruïneterrein in Horst. Het festival duurt van 14.00uur tot 01.00uur, maar het VIP feestje gaat door tot 02.00uur. Navigatieadres voor bezoekers: Herenbosweg 1. Navigatieadres voor VIP, Crew en Artists: Wittebrugweg 3.
Door wie wordt Wild Kingdom: Outdoor Festival georganiseerd?
Het festival wordt georganiseerd door vier eigenaren van het festival, in samenwerking met een kleine en strakke organisatie, geholpen door een grote groep vrijwilligers.
Wat is de minimale leeftijd van Wild Kingdom: Outdoor Festival?
16 jaar. Let op: de minimale leeftijd tot het nuttigen van alcohol is 18 jaar.
Op welke manier navigeer ik het gemakkelijkst naar Wild Kingdom Festival?
Neem vanaf de snelweg, de A73, afslag Horst-Noord. Vanaf de afritten van beide kanten zul je met borden en vrijwilligers worden gewezen op de parkeerplaats.

Navigatieadres bezoekers: Herenbosweg 1 (Tevens voor fietsers)
Navigatieadres VIP, Artist & Crew: Wittebrugweg 3. (Tevens voor fietsers)

De auto parkeren kost voor reguliere bezoekers €5,-. Het stallen van fietsen is gratis.
Kan ik VIP tickets bestellen?
Jazeker! VIP tickets kosten €80,- en zijn gewoon te bestellen via onze digitale ticketshop. Deze VIP tickets zijn inclusief 10 bonnen, entree, barbecue, een VIP deck, toegang tot de kasteelboerderij met een 80s/90s party, ‘echte’ toiletten en een afterparty tot 02.00uur. Een hele mond vol dus.
Zijn er lockers op het evenement aanwezig?
Ja, wij zullen er op toezien dat er een afdoende aantal lockers aanwezig is.
Kan ik vrijwilliger worden van Wild Kingdom?
Zeker kan dat! Als jij (met je team, organisatie of individueel) vrijwilliger zou willen worden, kun je het beste even een mailtje sturen naar [email protected]!
Rijden er bussen naar Wild Kingdom?
Ja, er rijden meerdere bus-organisaties naar ons festival. De grootste organisatie is www.party-vervoer.nl. Op deze pagina kun je je aanmelden voor een busrit naar Wild Kingdom.
Worden er sigaretten op het terrein verkocht?
Ja, wij zullen Marlboro verkopen op het terrein.