Info Kingdom Festival

Het internet heeft een enorme impact gehad op een aantal industrieën, maar een van de meest bloeiende sectoren is gokkast spelen. Een snelle zoekopdracht levert tonnen aanbiedingen van over de hele wereld op, en het is nog gemakkelijker om van veilig gokken te genieten. Voorbij zijn de dagen dat je naar een gewoon casino kwam voor een avond vol plezier en entertainment – nu kun je dezelfde sensatie ervaren vanuit het comfort van je eigen huis. Vermijd zittend samen met niets doen! Transformeer elk klein ding hier en nu door el torero kostenlos spielen te gebruiken! Zal geen seconde wachten!
Drawing

Ben je op zoek naar antwoorden op veelgestelde vragen, zoals parkeren, tijden, etc? Klik dan hier.

Wild Kingdom Festival is een initiatief van een aantal ondernemers met verschillende achtergronden, maar met één doel: alle bezoekers een geweldige tijd bezorgen!

De eerste editie van het festival, op 5 september 2015, was een heerlijke beleving. De tweede editie, op 3 september 2016 gaan we op alle mogelijke manieren groeien. Een sterkere programmering, een betere beleving en een professionele back-office: alles wat je van een electronisch festival anno 2016 mag verwachten.

We zullen vier stages presenteren (meer info over de inhoud en de programmering vind je hier) die het beste van de huidige electronische muziek presenteren.

Dat is echter zeker niet alles. We willen je overweldigen. Je van je stoel blazen. Je ‘s nachts van het terrein laten lopen met de reactie: ‘tering, wat was dit gaaf!’. En dat was een uitdaging, zeker in het eerste jaar en dat zal een uitdaging worden voor komende editie. Maar wij nemen die handschoen graag op.

Wild Kingdom Festival 2016, 3 september: be prepared!